Op bezoek bij het Koning Willem I College

16 december was het dan eindelijk zover; we gingen naar het Koning Willem I college in Den Bosch. Toen we rond tien uur met de bus aankwamen, werden we enthousiast onthaald door een groep leerlingen die ons, onder het genot van wat drinken, het programma hebben verteld.

In groepen hebben we afwisselend gekookt, gedanst en geverfd. Bij de vierde activiteit mochten de leerlingen kiezen tussen visagie en het spelen van spelletjes. Alle activiteiten werden begeleid door leerlingen van het Koning Willem I college die wij op 26 november al ontmoet hadden, toen zij een bezoek aan onze school brachten.

Samen hebben we o.a. gedanst op muziek uit Nederland, Turkije en Eritrea. We hebben vlaggen, hartjes en kerstbomen geschilderd, nagels gelakt en ganzenbord gespeeld. Ook het bakken van koekjes, appelflappen en croissantjes was een groot succes. En het versieren ervan was des te leuker! Aan het einde van de ochtend hebben we de zelfgebakken lekkernijen gezamenlijk opgegeten.

De leerlingen, en docenten, van het EOA hebben zich erg vermaakt. Met gelakte nagels en een volle buik gingen we weer naar huis. Het was een erg leuke dag voor iedereen. En wie weet zien we elkaar volgend jaar weer!