Beste ouders/verzorgers,

Op 22 november en 25 november vinden onze informatieavonden voor ouders van groep 8 plaats. 2College Durendael is een brede scholengemeenschap en heeft veel te bieden. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om twee verschillende avonden te organiseren. In onderstaand schema ziet u de verschillende dagen, tijden en afdelingen.

Data en tijden

•    Maandag 22 november 19.30-20.30 vmbo incl. uitleg t/h- klas
•    Maandag 22 november 20.30-21.30 vmbo incl. uitleg t/h- klas
•    Donderdag 25 november 19.30-20.30 havo/vwo en tto incl. uitleg t/h- klas
•    Donderdag 25 november 20.30-21.30 havo/vwo en tto incl. uitleg t/h- klas

Gemengde brugklas vmbo-t/havo

Maandag vindt de voorlichting over ons vmbo plaats. Hieronder vallen de afdelingen: basis, kader en g/t (gemengd theoretische leerweg). Tijdens dit uur krijgt u ook uitleg over de gemengde brugklas vmbo-t/havo (t/h-klas). Dit is een klas voor leerlingen die na de brugklas naar vmbo g/t gaan of naar de havo. Ook tijdens de voorlichting op donderdag voor havo/vwo en tto geven we uitleg over de t/h- klas.

Aanmelden niet nodig 

Voor de informatie avond hoeft u zich niet aan te melden en kunt dus gewoon binnen komen. U bent van harte welkom in de aula van onze school. Bij binnenkomst wordt u door ons ontvangen met een kopje koffie en thee.

Bij twijfel, neem contact met ons op!

We kunnen ons voorstellen dat het nog lastig is om te bepalen naar welke voorlichting u wilt gaan. Ons advies is om even te overleggen met de docent van de basisschool. Ook mag u ons altijd even om advies vragen door een mail te sturen naar onze leerlingcoördinator: gerrits.m@verwijder-dit.2college.nl.