Wie wordt Junior Company van het jaar? 

Op vrijdag 16 april strijden Light 4 Bottle, Coasters en Kiko Jewellery namens vmbo g/t Durendael om de titel Junior Company van het jaar. Maar wie heeft de meest originele en creatieve presentatie? De online finale start om 13:30 uur en duurt tot 15:45 uur. Je kunt de pitches en de uitreiking live meekijken via het YouTubekanaal van Jong Ondernemen: 
https://www.youtube.com/user/jongondernemenNL

De finalisten van Durendael stellen zichzelf graag aan jullie voor:

Light 4 Bottle

‘Wij zijn Light 4 Bottle J.C. (Junior Company) en wij staan in de finale van Junior Company van het jaar 2021! Hoe vet is dat!’ Zo zegt de Algemeen Directeur Jasper Fransen. ‘Wij verkopen lampjes die in je een fles kan doen. Deze kan je bestellen voor maar €3,50!’ vertelt Financieel Directeur Luuk van der Horst. ‘Op onze Instagram, Facebook en TikTok kan je ons volgen, door te zoeken naar Light 4 Bottle J.C.. Ook kan je onze website en webshop bezoeken en via daar kan je bestellen (www.linktr.ee/light4bottlejc) ’ zegt Sales en Marketing directeur Niek Langerak. ‘Daar zie je afbeeldingen die gemaakt zijn door mij Frederique Trommelen, onze Creatief Directeur.’
‘Wij hebben heel veel zin in de finale en ben je nu benieuwd geworden naar ons product of wil je misschien zelfs al wel bestellen, kijk dan zeker op onze site! (www.linktr.ee/light4bottlejc) ’ voegt Jasper Fransen eraan toe.

Coasters

Hoi wij zijn coasters j.c! Omdat we zijn genomineerd voor de finale als beste junior company van het jaar gaan we onszelf voorstellen en wat vertellen over ons product! Onze personeelsleden zijn: Amber Ammeraal (sales en marketing directeur), Eveline Verhoeven (algemeen directeur), Samira van de Wal (creatief directeur), Sophie Zwienenberg (directeur inkoop en voorraad). Wij verkopen onze zelfbedachte onderzetters, op onze onderzetters staat ons logo. Er zitten 4 onderzetters in een pakketje, het pakketje is met doorzichtig folie verpakt en er zit een leuk lintje aan. Voor meer informatie en foto’s ga je naar onze website: coastersjc.webnode.nl


Kiko Jewellery

Hallo, wij zijn Kiko jewellery en wij verkopen armbandjes. Wij zijn Sjors (algemeen directeur) Iris (creatief directeur) pleun (financieel directeur) Noor (inkoop en voorraad directeur) en Lieke (sales en marketing directeur). Wij verkopen armbandjes met 2 soorten facet kralen. Een hartje en dat staat voor liefde en een klavertje en dat staat voor geluk. 10 procent van onze winst gaat naar KiKa.