Love is in the air….

Love is in the air….
Geheime liefde, bedankje of spijt? Op maandag 14 februari is het Valentijn op Durendael. Onze Buiten les Activiteiten Commissie (BLACK) organiseert een leuke actie waarmee jij iemand kunt laten weten dat je aan hem, haar of hen denkt. De opbrengst van deze actie gaat naar de twee goede doelen van onze alternatieve Kerstactie. 

Kaart, lunchbox of Valentijnverrassing

Van 7 t/m 9 februari zijn er op school verschillende presentjes te koop om een persoonlijke boodschap bij iemand te laten bezorgen Kies uit een Valentijnkaart, een goedgevulde lunchbox voor 2 personen of een Valentijnsurprise. Betaal met een QR-code en BLACK zorgt ervoor dat alles op 14 februari bij de juiste persoon terecht komt.

Goede doelen

De goede doelen voor dit schooljaar zijn Stichting Hartekind en Stichting Achter de regenboog.
Stichting Hartekind zet zich in voor onderzoeken naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Het geld gaat naar onderzoek om hartafwijkingen te kunnen genezen. Achter de regenboog is er voor kinderen en jongeren in Nederland die te maken krijgen met de dood. Zij ondersteunen de kinderen en hun gezinnen in de verwerking en gebruiken het geld om een gezinsweekend te organiseren.