Kerstactie Durendael voor Sociaal Huis Oisterwijk en Villa Pardoes van start

Deur-tot-deur actie

De komende weken kunnen inwoners van Oisterwijk en omgeving de leerlingen van Durendael aan hun deur verwachten. Zij halen geld op voor het goede doel. Door corona hebben wij onze Kerstactie twee jaar lang moeten aanpassen, maar dit jaar gaan onze leerlingen weer als vanouds op pad.. Zij halen geld op voor Sociaal Huis Oisterwijk en Villa Pardoes. En u kunt hen sponsosren!

Kerstactie

Op donderdag 22 en vrijdag 23 december zijn de leerlingen van Durendael twee dagen lang dag en nacht in touw voor het goede doel. Zij nemen dan deel aan allerlei activiteiten waarvoor u een bedrag kunt sponsoren. Voetballen, schaatsen, bordspelletjes, gamen, bingo, mysterietocht, heel Durendael bakt, Disney-quiz en nog veel meer. Docenten en medewerkers van school begeleiden hen hierbij. 

Hoe kunt u sponsoren?

Leerlingen die aan de deur komen hebben een leerlingenpas en een sponsorkaart bij zich. Sponsoren kan op twee manieren: contant of via de QR-code op de sponsorkaart. Standaard ziet u het bedrag staan van 2,50 (ten gunste van OMO- Ons Middelbaar Onderwijs). U kunt dit bedrag echter zelf aanpassen. Heeft een leerling een sponsorkaart zonder QR-code, dan kunt u contant geld geven. Hoeveel u sponsort, is dus  helemaal aan u. Wij zijn blij met elke euro.

Kerstloterij

Op vrijdagmiddag 23 december organiseren wij voor docenten en medewerkers een kerstloterij. Heeft u thuis nog (goede) spullen liggen die over zijn? Wij zijn er blij mee voor onze loterij. U kunt deze spullen afgeven op school. Onze docenten zullen op vrijdagochtend ook bij bedrijven langs gaan om spullen om te halen. 

Waar gaat uw geld naar toe? 

Sociaal Huis Oisterwijk besteedt het geld aan de Kindercadeautjesbank en Kinderkledingbank, want elk kind in Oisterwijk moet mee kunnen doen. Villa Pardoes koopt van het geld een nieuwe rolstoelfiets. Daarmee kunnen kinderen die rolstoelgebonden zijn, ook genieten van een fietstocht met hun ouders. Twee fantastische doelen dus! 

Opbrengst Kerstactie

Sinds corona zijn er op school het hele jaar activiteiten voor het goede doel. Met z’n allen hopen we dit schooljaar zoveel mogelijk geld op te halen voor Sociaal Huis Oisterwijk en Villa Pardoes. Op vrijdagmiddag maken wij het totaalbedrag van de Kerstactie bekend. 

Namens alle leerlingen, docenten en medewerkers van Durendael, hartelijk dank voor uw gulle gift!