Kennismakingsmiddag nieuwe leerlingen donderdag 17 juni 2021

Zoals we hebben aangekondigd bij de aanmelding bij ons op school, ben je van harte uitgenodigd op de kennismakingsmiddag op donderdag 17 juni.

In deze coronatijd hebben we even de richtlijnen vanuit de overheid en de afspraken binnen POVO-013 moeten afwachten, alvorens u te kunnen berichten dat we deze middag centraal voor al onze nieuwe leerlingen zullen laten plaatsvinden. Bovendien zijn er diverse leerlingen met een opgewaardeerd advies alsnog bij ons ingeschreven en ook die leerlingen wilden we hiervoor kunnen uitnodigen. Dit maakt dat deze informatiemail wat langer op zich heeft laten wachten.

We zullen de 7 nieuwe klassen ontvangen om 13.30 uur in onze entreehal van het lyceum. Er zal een korte kennismakingsactiviteit plaatsvinden, er wordt uitgelegd wat er allemaal nodig is voor het komend schooljaar en er wordt een foto voor je schoolpas gemaakt. Je zult zelf kennismaken met je nieuwe klasgenoten en de coaches van je klas. Het is handig als je pen en papier meeneemt voor als je iets moet noteren.  Om 15.30 uur is het programma afgelopen en mag je naar huis voorzien van een informatieboekje waarin alles staat wat je moet weten voor de start van je nieuwe schooljaar. Wellicht ten overvloede: ouders zijn bij deze middag niet aanwezig.

Op dezelfde dag is er een ouderavond voor onze nieuwe ouders gepland. Helaas mogen we dit nog niet fysiek organiseren en hebben daarom gekozen voor een webinar. Tijdens dit webinar krijgt u informatie over het volgend schooljaar, maakt u kennis met een aantal belangrijke mensen en zal er ook informatie vanuit The Rent Company worden gegeven over de aanschaf van laptops. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om dit webinar te volgen dan kunt u het ook nadien via de website terugkijken. De link van de opname zal op de website onder ‘Nieuws’ worden geplaatst. Het webinar is interactief; u bent in de gelegenheid om via een chatfunctie vragen te stellen aan mij of aan de andere deelnemende collega’s. We starten om 19.00 uur en het zal ongeveer anderhalf uur duren.

Tot donderdag de 17e!

 

Hartelijke groet,

Karen Hensgens,
Teamleider Cobbenhagenlyceum onderbouw

 

KLIK HIER voor deelname aan het webinar