Examenuitslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd! Wij zijn trots op jullie dat ondanks de moeilijke omstandigheden waarin de laatste schoolexamenweek tot 2 keer toe werd onderbroken, jullie er toch in geslaagd zijn het examenjaar jaar met een goed resultaat hebben weten af te sluiten.

Het was dit jaar iets minder spannend dan anders, maar toch zaten de meeste leerlingen op het verlossende telefoontje te wachten om ‘s-middags naar school te mogen komen om hun cijferlijsten en vlag op te halen.

De examenuitslagen lopen dit jaar redelijk goed in de pas met andere jaren. Dat betekent dat wij erin geslaagd zijn schoolexamens af te nemen, die recht doen aan waar leerlingen toe in staat zijn.

Op havo lag het percentage iets hoger dan andere jaren en zijn we uitgekomen op een slagingspercentage van 89.6% en voor het vwo zijn we uitgekomen op een slagingspercentage van 96%.

De leerlingen die nog een resultaatsverbeteringstoets moeten doen om nog te kunnen slagen, wensen wij heel veel succes met de laatste loodjes!