BLACK presents: De Grote Online TV Show!

Op donderdag 25 februari om 19:00 uur presenteert BLACK de Grote Online TV Show: DE SPELSHOW EXCLUSIEF VOOR IEDEREEN VAN 2COLLEGE DURENDAEL!

Leerlingen, ouders en medewerkers van Durendael opgelet! Ben jij die avondklok ook zo beu? En ben je wel toe aan een gezellig avondje uit? Speel dan mee vanuit je eigen huiskamer met deze interactieve show vol toffe spellen en win fantastische prijzen! 

Wat staat je te wachten? 

Voor slechts €5,75 per spelkaart strijd je een avond lang tegen elkaar in spannende woord- en muziekspellen, maar ook exclusieve spellen zoals Vincent van Gok, Bekertje-bekertje, 't Loopt volledig uit de band, Meloenenjacht & onze eigen quiz-app! Daarnaast kun je thuis foto's insturen naar de studio, telefonisch live in de uitzending komen én meespelen op je eigen spelkaart!

Hoe doe je mee?

Het enige wat je hoeft te doen, is een ticket kopen. Je ontvangt dan een spelkaart en een code. Aan het begin van de show zal worden gevraagd naar jouw persoonlijke code. Hiermee kun je eenmalig via één telefoon inloggen op de app. 

De Grote Online TV Show App

We spelen deze avond meerdere rondes via onze eigen TV-Show quiz-app! Strijd met heel Durendael in een ranglijst en laat zien dat jij de allerbeste, allersnelste of allerslimste bent! 

Bestel hier je ticket

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link: https://eventix.shop/nva7wvr7


Win fantastische prijzen!

Door mee te spelen met de app en op je eigen spelkaart maak jij de hele avond kans op fantastische prijzen! 
Wat dacht je bijvoorbeeld van:
•    Een jaarabonnement bij de catering van 2College Durendael
•    Tienerrijbewijs voor 1 persoon bij slipbaan Black Wheels twv €198,-
•    Suptocht voor het hele gezin bij supverhuurtilburg.nl twv €150,.
•    Theoriepakket van rijschool Frank Wolfs twv €75,-

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.degroteonlinetvshow.nl


NAMENS BLACK TOT ZIENS OP 25 FEBRUARI!