Beleef Durendael tijdens open dag groep 7!

School open van 15.00 tot 18.00 uur

Op dinsdag 7 juni is het eindelijk zover: de open dag voor leerlingen van groep 7 en hun ouders! Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar mag gezellig binnenlopen. Tussen 15.00 uur tot 18.00 uur is de school geopend.

Beleven is ons motto voor deze middag!

Het doel van deze middag is Durendael ervaren en beleven. Dat doen we door het aanbieden van heel veel actviviteiten. Een tipje van de sluier: lekkere hapjes maken in de schoolkeuken, verschillende doe-activiteiten in het technieklokaal, de escaperoom, proefjes doen in het lab, muziek maken, een mini gymles en nog veel meer.. Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond en een stempelkaart. Met deze stempelkaart ga je langs de verschillende activiteiten. Lever je een volle kaart in, dan ontvang je een leuke verrassing!  

Vervolg voorlichting en open dag 2023

Op deze dag krijg je dus vooral een algemeen beeld van onze school. Tijdens de voorlichting in november en de open dag van volgend jaar gaan we dieper in op het onderwijs binnen de verschillende afdelingen. We hopen jou en je ouders te mogen ontmoeten op 7 juni.

Graag tot ziens op dinsdag 7 juni!