Webinars

Omdat wij momenteel geen ouders in onze school mogen ontvangen, organiseren we online webinars. De webinars vinden plaats op 1,2,3,4 februari en 8,9,10,11 februari om 16.30 uur of 19.00 uur in de vorm van een Teams-vergadering. Je kunt je voor meerdere webinars inschrijven.

Aanbod webinars 

In dit uitzendschema vind je een overzicht van de webinars met alle beschikbare data en tijden. Alle webinars worden meerdere keren aangeboden.

Inschrijven

Je kunt je inscrhijven voor de webinars* via de reserveringspagina.
Hulp nodig? Download de handleiding

* Het webinar 'Specifieke vragen over mogelijke ondersteuning' vindt plaats in de vorm van persoonlijk 10-minutengepek met een medwerker van het Ondersteuningsteam. U kunt uw vraag onderaan het formulier kort omschrijven. Tip! Bekijk eerst de video's over ondersteuningsmogelijkheden op Durendael.

Hoe werkt het? 

Ga naar de reserveringspagina en schrijf je in voor de webinars van jouw keuze. Je ontvangt een link via de mail. Klik op de link om te bevestigen.
Je bent nu aangemeld in de wachtkamer. Kort voor het webinar start, ontvang je via de mail een herinnering om deel te nemen aan de vergadering. 

Tip! Check de filmpjes op de website 

Er staan zeven filmpjes op onze website. Check ze allemaal, noteer je vragen en stel ze tijdens de webinars. Wij staan je graag te woord!