Belevingsmiddagen: 10, 11 en 12 februari

Zoals je op onze hompage kunt lezen, hebben we de belevingsmiddagen verplaatst naar 10, 11 en 12 februari. Deze belevinsgmiddagen zijn alléén bedoeld voor groep-8 leerlingen (zonder ouders) en vervangen de snuffelmiddagen van 27 januari, 3 februari en 10 februari. Alle belevingsmiddagen vinden plaats na schooltijd. We delen iedereen opnieuw in. Daarbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met leerlingen die van dezelfde basisschool komen. 

Moet ik me opnieuw inschrijven?

Nee, als je al ingeschreven bent, hoef je niks te doen. Je krijgt een mail met de nieuwe datum en de nieuwe tijd. Komt de tijd en dag echt niet uit, dan kun je ons dat altijd even laten weten via pinxteren.h@verwijder-dit.2college.nl. Alleen als je je nog niet eerder hebt ingeschreven, kun je dat alsnog doen via via het formulier op de website. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Persoonlijk contact op een veilige manier

De belevingsmiddagen zijn een unieke kans om Durendael in coronatijd van binnenuit te zien en mee te maken. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk en daarom hebben we voor deze oplossing gekozen. Uiteraard staat jullie veiligheid voorop. We werken in kleine groepjes en houden ons aan de maatregelen. Desinfecteer je handen bij binnenkomst en luister naar de aanwijzingen van onze medewerkers.

Je kunt kiezen uit de volgende richtingen.

Het is mogelijk om je aan te melden voor meerdere richtingen, maar vragen je daarbij rekening te houden met het (voorlopig) advies van de basisschool.

  • vmbo basis
  • vmbo kader/gemengd-theoretisch
  • vmbo t/havo
  • havo/vwo regulier
  • havo/vwo tweetalig

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de belevingsmiddagen kun je contact opnemen met Monique Gerrits.​ (gerrits.m@2college.nl)