UPDATE BELEVINGSMIDDAGEN

Op woensdag 10 februari om 15.00 uur organiseert Durendael voor alle leerlingen van groep 7 en 8 op de basisschool een online belevingsmiddag.

Jij kunt hieraan deelnemen via een livestream. Klik daarvoor op onderstaande link.
https://youtu.be/1VrM_AGcfxc 

Tijdens de online belevingsmiddag neemt onze docent Geert van der Mijden jou mee op reis door Durendael. In ongeveer en half uur tot drie kwartier tijd zie je alle highlights van de school. Je wandelt door de gangen, werpt een blik in de lokalen en de praktijkruimtes en ontmoet onze leerlingen en docenten. En zij hebben heel wat spannende dingen te vertellen…

Wat allemaal, dat blijft nog even geheim! Het belooft in ieder geval een spetterende uitzending te worden vol verrassingen. Zorg dus dat je woensdag om 15.00 uur klaar zit met je laptop of tablet en beleef Durendael live.

Tot ziens!

_______________________________________________________________________________________

DURENDAEL KOMT NAAR JOU TOE!

Helaas is er in de regio besloten dat er op dit moment geen fysieke actviteiten in het voorgtegzet onderwijs georganiseerd mogen worden. Dat vinden wij heel erg jammer, maar Durendael zit natuurlijk niet bij de pakken neer. Daarom hebben wij een mooi alternatief voor jou bedacht.

Wij organiseren op woensdag 10 februari om 15.00 uur een digitale belevingsmiddag. Je kunt je hiervoor nog aanmelden via een link die vanaf dinsdag 9 februari om 15.00 uur op onze website staat. Houd hiervoor onze nieuwspagina goed in de gaten op: www.2college.nl/durendael

Ook hebben we nog een leuke verrassing voor jou in petto: Durendael komt naar alle leerlingen toe die zich al hadden aangemeld voor de belevingsmiddagen*. Want als jullie niet naar Durendael mogen, dan komen wij gewoon naar jou! 
Wij hopen jullie in ieder geval allemaal digitaal te ontmoeten op woensdag 10 februari, graag tot ziens!

*Alle betrokkenen zijn hierover per mail geïnformeerd.