2College Durendael film:

Laat je inspireren!

Ken je 2College Durendael in Oisterwijk al? Met onder andere tweetalig onderwijs, een T/H klas, uitdagende activiteiten en inspirerende (talent)lessen op alle niveaus en natuurlijk Expeditie Durendael! Meer weten? Check de filmpjes hieronder of stuur een bericht naar ons speciale telefoonnummer voor leerlingen en ouders van groep 7 en 8. Bel of app naar: 06-38867388

 

Bekijk de films van alle afdelingen:

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar Durendael. Uiteraard is er nog veel meer te vertellen over onze veelzijdige school. Hier vind je alle niveaus onder één dak: van vmbo-basis tot en met tweetalig vwo. Dus er is altijd een goede reden om voor Durendael te kiezen!

Om je daarbij te helpen heeft elke afdeling een eigen filmpje gemaakt. In deze video op maat hoor en zie je wat je te wachten staat bij deze specifieke richting. En onze leerlingen vertellen je waarom zij hiervoor hebben gekozen. Klik hierboven op de link van jouw afdeling of bekijk ze allemaal. En vergeet niet je aan te melden voor een belevingsmiddag!