Aanmelden en toelating schooljaar 2022-2023

8 en 10 maart 2022

Om je in te schrijven voor het nieuwe schooljaar kun je bij ons terecht op 8 en 10 maart 2022. Wij heten je van harte welkom op onze school tussen 15.00 en 21.00 uur.

Dinsdag 8 maart: Achternamen die beginnen met de letters A t/m K
Donderdag 10 maart: Achternamen die beginnen met de letters L t/m Z

Wat heb je nodig om je aan te melden?

  • Ingevuld aanmeldformulier 
  • Paspoort, identiteitsbewijs (voor en achterzijde) of uittreksel basisadministratie persoonsgegevens waarvan de juiste persoonsgegevens van de leerling kunnen worden overgenomen. Hierop staan de volledige naam van de leerling (voornamen en achternaam) en het Burgerservicenummer vermeld.
  • Originele advies basisschool

Toelating

Zoals je weet bespreekt de leerkracht van groep 8 halverwege het schooljaar het onderwijskundige rapport met je ouder(s), verzorger(s). Daarin staat onder andere het advies van de basisschool. Dat advies moet voor 2College Durendael minimaal basis zijn. 

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Mocht het zo zijn dat het advies van de basisschool is bijgesteld na de eindtoets, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met ons door een mail te sturen naar durendael@verwijder-dit.2college.nl of telefonisch contact op te nemen met de teamleider van de brugklas, mevrouw H. van Dijk, via 088 023 2600.