Aanmelden en toelating schooljaar 2021-2022

1, 2, 3 en 4 maart 2021

Om je in te schrijven voor het nieuwe schooljaar kun je bij ons terecht op 1, 2, 3 of 4 maart 2021. Wij heten je van harte welkom op onze school tussen 17.00 en 20.30 uur.
(Mits de dan geldende richtlijnen i.v.m. het coronavirus het toelaten. Indien de fysieke afspraak niet op school plaats kan vinden dan maken we op het geplande moment online kennis met elkaar).

Wij informeren je over de toelatingsprocedure en beantwoorden al je vragen over de plaatsing en over de school in het algemeen.

Door de aangescherpte maatregelen i.v.m. het coronavirus is het dit jaar extra belangrijk om te komen op de juiste dag. Helaas mag je maar met twee personen komen: jijzelf als leerling en één ouder/verzorger.

Maandag 01-03: achternamen die beginnen met de letters A t/m F
Dinsdag 02-03: achternamen die beginnen met de letters G t/m M
Woensdag 03-03: achternamen die beginnen met de letters N t/m S
Donderdag 04-03: achternamen die beginnen met de letters T t/m Z

Reserveren tijdstip

Reserveer nu alvast een tijdstip waarop we jou kunnen verwelkomen. Door op de onderstaande button te klikken kan jouw ouder/verzorger een reservering maken.

Reserveren tijdstip

Wat heb je nodig om je aan te melden?

  • Ingevuld aanmeldformulier (vul dit thuis alvast in en print het daarna uit om mee te nemen)
  • Paspoort, identiteitsbewijs (voor en achterzijde) of uittreksel basisadministratie persoonsgegevens waarvan de juiste persoonsgegevens van de leerling kunnen worden overgenomen. Hierop staan de volledige naam van de leerling (voornamen en achternaam) en het Burgerservicenummer vermeld.
  • Originele advies basisschool

Aanvraag ondersteuning en begeleiding

Heb je een zorgvraag, vul dan samen met je ouders dit formulier in en neem dit uitgeprint mee naar school.

Toelating

Zoals je weet bespreekt de leerkracht van groep 8 halverwege het schooljaar het onderwijskundige rapport met je ouder(s), verzorger(s). Daarin staat onder andere het advies van de basisschool. Dat advies moet voor 2College Durendael minimaal basis zijn. 

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Mocht het zo zijn dat het advies van de basisschool is bijgesteld na de eindtoets, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met ons door een mail te sturen naar durendael@verwijder-dit.2college.nl of telefonisch contact op te nemen met de teamleider van de brugklas, mevrouw H. van Pinxteren, via 088 023 2600.