Waarom Community College West

In de buurt

Je verlaat de basisschool, maar blijft toch in je eigen, vertrouwde omgeving. Community College West is gevestigd in Tilburg-West.

Kleinschalig onderwijs

We starten met een groep van 20 tot 25 jongeren en een kleine groep docenten. Deze docenten hebben, samen met je mentor, alle tijd en aandacht voor jouw ontwikkeling.

Betrokken docenten

Wij hebben een topteam voor je samengesteld. Je krijgt een gevarieerd vakkenpakket dat gegeven wordt door docenten uit het voortgezet onderwijs.

De brede brugklas

Bij Community College West krijg je de ruimte om te groeien. Jouw klas bestaat uit jongeren met verschillende schooladviezen. Je zit samen in dezelfde klas om van en met elkaar te leren. We halen kracht uit diversiteit en dat is uniek in Tilburg.

Maatwerk

Leren gebeurt op verschillende niveaus. In het ene vak ben je misschien beter dan in het andere. Om je motivatie en het geloof in je eigen kunnen te laten groeien krijg je vakken en leerdoelen op verschillende niveaus aangeboden. 

Betrokkenheid van de hele wijk

Jongerenwerk R-Newt staat na schooltijd voor je klaar om je te helpen met huiswerk of je te betrekken bij activiteiten die jou aanspreken.