Community College West bij Meneer Martijn!

Misschien heb je het als leerling uit Tilburg-West al gezien? Community College West wordt genoemd op de Instagram van Meneer Martijn!
Meneer Martijn is een bekende leraar uit Tilburg op TikTok en Instagram. Ook hij heeft aandacht gegeven aan het mooie initiatief in Tilburg-West waarbij 2College is aangesloten. 

Meneer Martijn vertelt in de video meer over Community College West, samen met twee initiatiefnemers. Benieuwd naar de video? Bekijk de video door op de afbeelding of deze link te klikken.

In de media | Eerst wat rijpen, dan pas verder

"Vier basisscholen in Tilburg-West en scholengemeenschap 2College starten volgend schooljaar met Community College West. Het is een onderwijsvorm voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar die de overgang naar de middelbare school willen uitstellen."

Heeft u het artikel in het Brabants Dagblad gezien? Als samenwerkingspartner heeft 2College zich aangesloten bij Community College West om voor kinderen in Tilburg-West een passende onderwijskeuze te realiseren. De voorbereidingen van dit mooie initiatief zijn in volle gang!

Lees het volledige artikel door op de afbeelding te klikken.

Volg ons nu ook op social media