Update weersomstandigheden

Beste ouders en leerlingen,

Dit keer geen corona-update maar een update i.v.m. met de weersomstandigheden.

Morgen, maandag 8 februari, zal het volgens de weersvoorspellingen nog niet zo zijn dat toegangswegen en fietspaden goed bereikbaar zijn. Vandaar dat wij voor deze dag de volgende maatregelen nemen:

Online lessen:
De klassen die online les hebben, kunnen uiteraard gewoon hun lessen volgen, wel wordt er nagedacht om jullie wat meer in de gelegenheid te stellen om van dit prachtige weer te kunnen genieten en in de gezonde buitenlucht en sneeuw te verblijven. Dit wordt via jullie dcenten per leerjaar gecommuniceerd.

Leerlingen die op school werken:
Voor de examenleerlingen en de leerlingen, die de afgelopen tijd op school hebben gewerkt, worden de lessen morgen ook online verzorgd. De school is overigens wel open, dus voor de leerlingen, die echt niet anders kunnen, blijft het mogelijk om op school te werken.

Herkansingen examenleerlingen lyceum:
De herkansingen die gepland stonden op maandag, worden doorgeschoven naar dinsdag. Het schema blijft gelijk, alleen is alles één dag later (geldt ook voor de PTA-toets Engels havo 4). Morgen gaan voor de examenklassen dus de lessen online door, dinsdag zijn er dan herkansingen.

Mocht de situatie de komende dagen nog veranderen, dan zullen we jullie hier weer over berichten.

Geniet van het mooie winterweer, maar ben voorzichtig,

 

Ronald Verschuren
vestigingsdirecteur Cobbenhagenlyceum en -mavo