Update 15 december 2020

Beste leerlingen en ouders,

In de persconferentie van gisteren heeft de minister-president aangegeven wat de lockdown voor het onderwijs betekent. Vandaag hebben we de laatste lessen van 2020 gegeven en hebben we alle activiteiten die deze week nog gepland stonden moeten schrappen. Wel zullen we de komende dagen nog contact opnemen met de leerlingen om te controleren of alle techniek goed is ingericht om vanaf 4 januari online les te kunnen geven.

Voor de examenleerlingen is een aparte regeling getroffen, omdat zij wel naar school mogen. We gaan de eerste week gebruiken om de leerlingen voor te bereiden op de SE-week die op 11 januari start. De leerlingen worden op 4 januari op school verwacht volgens het normale rooster. Daarnaast zullen we voor de leerlingen mogelijkheden creƫren om op school te kunnen studeren. Omdat alleen de examenleerlingen in de school zijn, kunnen we meer maatwerk leveren.

Voor de niet-examenleerlingen starten de online lessen vanaf 4 januari. Ook zij volgen het normale lesrooster. Elk uur word je ingebeld en moet je je present melden. De docent bepaalt dan hoe lang de instructietijd online duurt en hoe lang je zelf mag werken. Op deze manier ben je wel verplicht om elk uur te werken aan je schooltaken. Wanneer je niet aanwezig bent, word je als absent genoteerd.

Ziekmelden gebeurt op de normale manier, dus via magister of  door te bellen naar school.

Voor leerlingen die naar school moeten, gelden de regels van het RIVM: bij klachten blijf je thuis en laat je je testen.

De SE-week start op 11 januari, je kunt dit rooster vinden via deze link en vanaf morgen in Zermelo.
Let op: de lokalen kun je negeren. De toetsen vinden plaats in de gymzalen:

  • Mavo    362
  • Havo     262  ( bij sommige vakken wordt 237 extra ingezet)
  • VWO     062

Tijdens de twee weken onlinelessen, zal de school open zijn. Wanneer het je niet lukt om thuis online je lessen goed te volgen, neem dan contact op met je mentor, zodat we dan iets op school kunnen regelen.

Tot slot wens ik jullie, ondanks alle beperkende maatregelen, een fijne vakantie en een gezond 2021 toe.

 

Ronald Verschuren
Vestigingsdirecteur