Aanmelden en toelating schooljaar 2023-2024

7 en 9 maart 2023

Om je in te schrijven voor het nieuwe schooljaar kun je bij ons terecht op 7 en 9 maart 2023. Wij heten je van harte welkom op onze school tussen 15.00 en 17.00 en tussen 19.00 en 21.00 uur.

Wat moet u meebrengen voor de aanmelding?

  • Paspoort, identiteitsbewijs (voor en achterzijde) of uittreksel basisadministratie persoonsgegevens waarvan de juiste persoonsgegevens van de leerling kunnen worden overgenomen. Hierop staan de volledige naam van de leerling (voornamen en achternaam) en het Burgerservicenummer vermeld.
  • Originele advies basisschool met de unieke code.
  • Het aanmeldformulier ontvang je tijdens de aanmelding en vullen we samen in. 

Toelating

Zoals je weet bespreekt de leerkracht van groep 8 halverwege het schooljaar het onderwijskundige rapport met je ouder(s), verzorger(s). Daarin staat onder andere het advies van de basisschool. Dat advies moet voor 2College Cobbenhagenmavo een VMBO GT-advies OF een VMBO GT/HAVO-advies zijn.

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Mocht het zo zijn dat het advies van de basisschool is bijgesteld na de eindtoets, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met ons door een mail te sturen naar cobbenhagenmavo@verwijder-dit.2college.nl of telefonisch contact op te nemen met de teamleider van de brugklas, meneer N. de Cock, via 088 023 2550. 

Ben je verhinderd, neem dan contact op!


dhr. Niek de Cock, teamleider.

Telefoon: 088 023 2550

E-mail:    cock.n@verwijder-dit.2college.nl