‘Kokkerellen wint opnieuw de originaliteitsprijs voor het best geklede team, de Blauwe Treffers III winnen het toernooi!’

Met zo'n 80 deelnemers was het carnavalstrefbal wederom een groot succes. Voor het derde jaar werd er op de donderdag voor de carnavalsvakantie een trefbaltoernooi gespeeld. Na het toernooi bleven de leerlingen over, aten ze lekker een frietje en een snack om vervolgens naar het carnavalsfeest te gaan in de aula van het lyceum.

Op vrijdag 1 maart, net voor de carnavalsvakantie, sloten C18A, C18C en de tweede klassen van De Cobbenhagenmavo de tweede flexweek af. Alle leerlingen hebben de Eurofittest gedaan. We hebben bijvoorbeeld het uithoudingsvermogen - shuttle run -, lenigheid en kracht gemeten. De leerlingen hebben basketbal gespeeld in toernooivorm tegen andere klassen en sommige leerlingen hebben gedanst. Alle toernooien zijn georganiseerd door onze BSM-leerlingen. Ook LO-2 leerlingen hebben geholpen! 

Volgend jaar voeren de leerlingen de fittest weer uit, zodat ze kunnen zien hoeveel groei ze hebben doorgemaakt in één jaar!