kennismakingsmiddag nieuwe leerlingen en ouderavond 22 juni

Beste leerling, geachte ouders/verzorgers,

Zoals we hebben aangekondigd bij de aanmelding bij ons op school, ben je van harte uitgenodigd op de kennismakingsmiddag op donderdag 22 juni.

We zullen de 8 nieuwe klassen ontvangen om 13.30 uur in onze entreehal van het lyceum. Er zal een korte kennismakingsactiviteit plaatsvinden, er wordt uitgelegd wat er allemaal nodig is voor het komend schooljaar en er wordt een foto voor je schoolpas gemaakt. Je zult zelf kennismaken met je nieuwe klasgenoten en de coaches van je klas. Het is handig om pen en papier mee te nemen voor als je iets wilt noteren.  Om 15.30 uur is het programma afgelopen en mag je naar huis, voorzien van een informatieboekje waarin alles staat wat je moet weten voor de start van je nieuwe schooljaar. Wellicht ten overvloede: ouders zijn bij deze middag niet aanwezig.

Op dezelfde dag is er een ouderavond voor onze nieuwe ouders gepland. Tijdens deze avond krijgt u informatie over het volgende schooljaar, maakt u kennis met een aantal belangrijke mensen en zal er vooral ook informatie vanuit The Rent Company worden gegeven over de aanschaf van laptops. De avond duurt ongeveer 1,5 uur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om hierbij aanwezig te zijn dan is het goed om te weten dat de informatie van de Rent Company en de gebruikte presentatie  ook via e-mail met u gedeeld zal worden na deze avond.

Let op: we houden 2 verschillende tijden aan:

  • Voor de ouders van leerlingen regulier (les in het Nederlands): aanvang 19.00 uur
  • Voor de ouders van leerlingen tto (les in het Engels): aanvang 19.45 uur

De avond start voor beide groepen in de aula op de 1e verdieping.

Graag tot ziens op donderdag de 22e!

 

Hartelijke groet,

Karen Hensgens,

Teamleider Cobbenhagenlyceum onderbouw