Goede doelen bereiken


Donderdag staat in het teken van de sportmarathon. Net als vorig jaar gaat een grote groep leerlingen - samen met een groep docenten - proberen om de hele nacht te blijven sporten! Hiermee halen ze geld op voor het goede doel: Alpe d'HuZes!

Naast de marathon zijn er nog veel meer activiteiten: een bingo en de bupquiz. Ook kunnen leerlingen spelletjes spelen, Just dance uitproberen en karaoke zingen.

Vanaf het zesde lesuur kunnen leerlingen deelnemen aan de verschillende activiteiten. Als een leerling voldoende sponsoren gevonden heeft, hoeft deze leerling niet naar de les en kan de leerling aansluiten bij een van de activiteiten.

Twee leerlingen (Imke en Thieu) gaan rondjes rennen rond de school! Wanneer er € 5,-  gedoneerd wordt op de website van het fietsteam rennen ze een rondje rond de school (zo’n 1,5 km per rondje). Vermeld dan: #rondjevoor... + naam van deze leerling!

Tijdens de pauze spelen Jens en Thys muziek om extra sfeer in de school te brengen!

Als laatste wordt er in een kraampje eten verkocht: denk aan donuts, piccolini, wafels, chocolademelk en nog veel meer.

Om deel te kunnen nemen aan de acties is het goed om wat kleingeld mee naar school te nemen! Ook kan je sponsoren zoeken die je willen sponsoren, zodat je kan meedoen aan een leuke actie of wat lekkers kan kopen bij her kraampje!

Donderdagochtend zal hier de link van het streamteam geplaatst worden:
Klik hier om de live-uitzending te volgen:

Klik hier om een donatie achter te laten:
www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/cobbenhagen-fietsteam

Wij wensen alle leerlingen een plezierige dag toe!