Belevingsochtend op zaterdag 27 februari / webinar voor ouders op dinsdag 26 januari

Beste leerling van groep 8, beste ouders,

Wat lastig om een schoolkeuze te moeten maken in deze tijd! Net als jullie hadden we gehoopt deze maand heel anders in te vullen…We hadden gehoopt jullie allemaal met veel enthousiasme te kunnen ontvangen op onze mooie school en al jullie vragen te kunnen beantwoorden. Onze huidige eerstejaars leerlingen stonden al klaar om jullie rond te leiden op onze belevingsochtend of op een van de snuffelmiddagen.

Afgelopen dinsdag hebben we echter allemaal te horen gekregen dat de geplande activiteiten, waar jullie je voor hadden ingeschreven, geen doorgang kunnen vinden door de lockdown. Dat is ontzettend jammer. Het houdt in dat de snuffelmiddagen voor tweetalig onderwijs (20 en 27 januari) en technasium (3 en 10 februari) niet door kunnen gaan en dat ook de belevingsochtend van 23 januari verplaatst moet worden.

Maar……we hopen alsnog, als het kan binnen de maatregelen, jullie eind februari te kunnen ontvangen. Hieronder vind je een overzicht van de door ons geplande kennismakingsmomenten (uiteraard alles onder voorbehoud, dus houd ook de berichtgeving op onze website www.2college.nl/cobbenhagenlyceum in de gaten).

Dinsdag 26 januari 2021
Webinar in de avond, met informatie voor de ouders. De start is om 19.00 uur. Inschrijven kan via de link op de website. Tijdens het webinar krijgt u informatie over ons type onderwijs, over gepersonaliseerd leren middels KED (Kunskapsskolan Education), over tweetalig onderwijs (TTO) en het Technasium. Het webinar is interactief; u kunt via een chat vragen stellen die vervolgens beantwoord worden.

het algemene webinar kunt u terugkijken via deze link
Het TTO-webinar kunt u terugkijken via deze link
Het technasium-webinar kunt u terugkijken via deze link

 

Woensdag 24 februari 2021
Algemene snuffelmiddag. Deze stond reeds gepland; de inschrijvingen hiervoor blijven staan. Wil je hier niet meer aan deelnemen, meld je dan af. Dan komt er weer een plaatsje open voor een andere groep 8 leerling.

Za 27 februari 2021
Belevingsochtend (verplaatst vanaf 23 jan.). Tussen 11.00 en 13.00 uur kun je (zonder ouders) kennismaken met onze school en ons onderwijs. Je kunt kiezen voor een ochtend tweetalig onderwijs of regulier beleven. Kilk hier om je voor deze ochtend op te geven.

 

1 t/m 4 maart 2021  
Inschrijven op Cobbenhagenlyceum. Hierover word je nog geïnformeerd via de basisschool.
 

Heel graag tot ziens op een of meer van deze momenten en heel veel succes met je schoolkeuze!

 

Met vriendelijke groet,

Karen Hensgens
Teamleider onderbouw 2College Cobbenhagenlyceum