Aanmelden en toelating schooljaar 2023-2024

7 en 9 maart 2023

Om je in te schrijven voor het nieuwe schooljaar kun je bij ons terecht op 7 en 9 maart 2023. Wij heten je van harte welkom op onze school tussen 15.00 en 17.00 en tussen 19.00 en 21.00 uur. Dit geldt ook voor leerlingen die uitstromen vanuit mavo 4. 

Wat heb je nodig om je aan te melden?

  • Ingevuld aanmeldformulier 
  • Paspoort, identiteitsbewijs (voor en achterzijde) of uittreksel basisadministratie persoonsgegevens waarvan de juiste persoonsgegevens van de leerling kunnen worden overgenomen. Hierop staan de volledige naam van de leerling (voornamen en achternaam) en het Burgerservicenummer vermeld.
  • Originele advies basisschool met de unieke code.

Aanvraag zorg en begeleiding

Heb je een zorgvraag, vul dan samen met je ouders dit formulier in en neem dit uitgeprint mee naar school.

Toelating

Zoals je weet bespreekt de leerkracht van groep 8 halverwege het schooljaar het onderwijskundige rapport met je ouder(s), verzorger(s). Daarin staat onder andere het advies van de basisschool. Dat advies moet voor 2College Cobbenhagenlyceum minimaal havo zijn.

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Mocht het zo zijn dat het advies van de basisschool is bijgesteld na de eindtoets, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de teamleider van de brugklas, mevrouw K. Hensgens, door een mail te sturen naar hensgens.k@verwijder-dit.2college.nl