Laptops

Leerlingen die op onze school starten in leerjaar 1, moeten in het bezit zijn van een laptop. The Rentcompany biedt in samenwerking met 2College laptops aan tegen een gunstige prijs en prettige voorwaarden. U krijgt hierover meer informatie bij aanmelding van uw kind.
Natuurlijk staat het u ook vrij om zelf een laptop aan te schaffen. Over de voorwaarden waaraan die laptop moet voldoen krijgt u eventueel ook bij aanmelding meer informatie. 

Schoolboeken

De firma Iddink verzorgt de boekenpakketten voor onze leerlingen.
Voor de bestelling van het boekenpakket ontvangt iedere leerling een toegangscode. Met deze toegangscode kunnen de leerlingen hun boekenpakket op de site van Iddink bestellen. De kosten van het vastgestelde boekenpakket worden door school betaald. Eventuele overige bestellingen, die niet tot het standaard boekenpakket horen, moeten door de leerlingen zelf worden betaald. Iddink zal de leerling hiervoor een factuur sturen.
 
De boekenpakketten zullen worden afgeleverd op het huisadres van de leerling.
Mochten er na de ontvangst van het boekenpakket vragen zijn, bijvoorbeeld over het ontbreken van een boek of wanneer een boek heel erg beschadigd is, moet er rechtstreeks contact met Iddink worden opgenomen.
 
Bibliotheek
Alle leerlingen ontvangen een schoolpas waarmee zij gebruik kunnen maken van de faciliteiten van de Bibliotheek Midden Brabant.