Nieuws : Houd jij van debatteren?
Houd jij van debatteren?
Locatie: Durendael

​En zit jij in leerjaar 3 of hoger van havo of vwo op Durendael? Meld je dan nu aan voor het debatteam van het DurendaelLyceum!


Kom ook kijken en sfeer proeven
Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die het leuk vinden om stelling te nemen in een debat. Wil je graag ervaring opdoen met spreken in het openbaar? Durf jij voor je mening uit te komen? En vind je het leuk om je tegenstander met argumenten te overtuigen? Kom dan vrijdag 14 september om 15.00 uur naar lokaal 131 op Durendael. Je kunt dan sfeer komen proeven en vragen stellen aan de leerlingen van het team. 

NK Debatteren
Vrijdag 14 september is de eerste bijeenkomst van het debatteam. De bedoeling is dat we ongeveer een keer per twee weken bij elkaar komen op school. Dit gebeurt op wisselende uren die van tevoren bekend worden gemaakt. Een bijeenkomst duurt twee lesuren. Je wordt hiervoor uitgeroosterd.We gaan onder andere oefenen voor het NK Debatteren voor scholieren, dat plaatsvindt op 16 november. Op 24 oktober zal het Nederlands Debatinstituut hiervoor een training op school verzorgen.  

Meer informatie
Wil jij meer informatie over het debatteam, stuur dan een mail naar mevrouw Van Herk