Nieuws : Kerstactie 2017
Kerstactie 2017
Locatie: Durendael

Indeling kerstactie bekend
Het is zover; de kerstactie 2017 gaat van start! Dit jaar gaan de leerlingen van 2College Durendael zich inzetten voor de volgende twee goede doelen: ‘Let the children play’ en ‘Amigos de San Juan de Flores’.
De indeling is bekend gemaakt via de schoolmail van de leerlingen. Daar kunnen de leerlingen alle informatie vinden met betrekking tot de activiteiten en het inleveren van het sponsorgeld. Voor een overzicht van de activiteiten klikt u hier.
Activiteiten leerlingen
Op donderdag 21 december beginnen de leerlingen met activiteiten voor de kerstactie. Er zijn verschillende marathons, waaronder:  film kijken, een nacht lang voetballen, spelletjes spelen, een Uni Hockeymarathon en een computermarathon van maar liefst 12 uur.
Op vrijdag 22 december gaan de leerlingen schaatsen, wandelen, fietsen, zwemmen en tennissen. Sommige leerlingen zijn in de weken voorafgaand aan de 21e en 22e langs de huizen gegaan voor een Heitje-voor-een-Karweitje. ’s Ochtends moet een andere groep leerlingen vroeg op school zijn om de van tevoren verkochte ontbijtjes rond te brengen.
Deur tot deur actie
De leerlingen die langs de deuren gaan en vragen om een financiële bijdrage, zijn altijd in het bezit van een 2College leerlingenpas. Op de sponsorkaart kunt u uw bijdrage noteren. De sponsorkaart is voorzien van een blauw 2College logo en een rode handtekening. Bij voorbaat dank voor uw gulle gift.
Wij wensen alle leerlingen heel veel succes!
BLACK