Nieuws : Dat hardlopen zo leuk kan zijn!
Dat hardlopen zo leuk kan zijn!
Locatie: Jozefmavo

hardlopen 2.png

Dat hardlopen zo leuk kan zijn!
Mega trots is mevrouw Lambooij op het team leerlingen en docenten die afgelopen zondag 26 november deel hebben genomen aan de recreantencross van de Warandeloop. Wat hebben die leerlingen en 2College Jozefmavo hier een positieve indruk achter gelaten.
Een team met 7 leerlingen en 2 docenten stond  die morgen om 9.15 op de parkeerplaats van de Beekse Bergen zich warm te springen om te beginnen. Er waren wel twintig ouders, opa's, oma's, zusjes en andere bekenden om het team van de Jozefmavo aan te moedigen.
En gerend werd er. Elkaar aanmoedigen, niet opgeven, samen naar de eindstreep!
Hoe bijzonder is het dat de jeugd van tegenwoordig kiest voor vrijwillig bewegen en op zondag deelneemt aan een activiteit van school? Daar mogen wij als school trots op zijn en dat is mevrouw Lambooij zeker.
Het hardlopen is gestart als ZOOM-project waarvan dit de 'finale' was. Nu het zo'n groot succes is geworden wil mevrouw Lambooij heel graag een hardloopteam oprichten dat tijdens de ZOOM lessen traint en aan het einde steeds deelneemt aan een wedstrijd. 11 maart Urban Run Stappegoor staat als volgende op de planning). Wellicht volgen dan ook nog wel de Tilburg 10 miles en andere loop evenementen!
We zullen zien en als je naar de foto’s in de bijlage kijkt dan is een ding heel duidelijk: het enthousiasme straalt er van af.
Meneer Kraus
 
imagesN2JRW0ED.jpgBekijk het fotoalbum: Warandeloop Jozefmavo