Nieuws : TTO'ers Cobbenhagen ontvangen senior en junior certificaten.
TTO'ers Cobbenhagen ontvangen senior en junior certificaten.
Locatie: Cobbenhagenlyceum

​In een vrolijke, ongedwongen sfeer werden vrijdag 22 september de tto junior- en seniorcertificaten uitgereikt aan de leerlingen van onze tto-afdeling. De juniorcertificaten werden uitgereikt aan leerlingen die de eerste drie leerjaren tto succesvol hadden afgerond. Met een humoristiche speech, natuurlijk in perfect Engels, liep Soumaya de eerste drie tto-jaren met het publiek door waarin tal van gebeurtenissen de revue passeerden.
1.JPG
Maar niet alleen de junior certificaten werden uitgereikt. De seniorcertificaten werden uitgereikt aan leerlingen die zes jaar tto hebben gevolgd Het Cobbenhagenlyceum mag deze certificaten uitreiken omdat de school een senior tto school is..Het werd een vrolijke reünie van ex-leerlingen, nu studenten aan de verschillende universiteiten in het land. Ze haalden volop herinneringen op en vertelden elkaar over hun leven op de universiteit.

Na het “officiële” gedeelte, dat natuurlijk geheel in het Engels werd gepresenteerd, volgde een vrolijk samenzijn, onder het genot van, u begrijpt het al, een hapje en een drankje. Wederom een gezellige avond op het Cobbenhagenlyceum.