Wij, als leerlingenraad van 2College Durendael vertegenwoordigen namens alle leerlingen onze school. Wat wij doen?

De leerlingenraad komt op voor de belangen van de leerlingen. Want op school heb je niet alleen plichten maar ook rechten. Alle problemen komen bij de leerlingenraad terecht en worden besproken tijdens de maandelijkse vergadering. Hierin besluiten wij of er iets veranderd moet worden en komen we met mogelijke oplossingen. Het zijn niet alleen grote problemen, de kleinste dingen proberen wij al op te lossen. Wij hebben onder andere gezorgd voor een betere regeling bij de fietsenstalling, zowel de witte lijnen als de geverfde stangen zijn gemaakt op verzoek van de leerlingenraad. Tijdens de vergaderingen maken we het gezellig en iedereen is welkom. Of je nou in de eerste of vierde klas zit, je kunt je altijd aanmelden om een vergadering bij te wonen om te zien of het iets voor je is. Wij hebben jou nodig!

 
Voel jij je verantwoordelijk voor onze school en zou je het graag beter willen maken, stuur dan een mail naar leerlingenraaddd@2college.nl (let op 3x d) met je naam, klas en een korte motivatie.
Ben je niet geïnteresseerd maar heb je wel een klacht, opmerking of tip, mail dan naar hetzelfde e-mailadres of stop een briefje in onze groene brievenbus, te vinden bij de receptie.
 
De leerlingenraad rekent op jou, want jij kunt ook altijd op ons rekenen!
 

De volgende leerlingen zitten momenteel in de leerlingenraad:

  

Amber Aerts Luuk Nierop
Britt Blommaert​ (vz) Eline van Rooy
Geeke Huberts Rick van de Sande
Luc Janssen Eline Verhoeven
​Niels Mallant DJ zieltjens