Actueel

 Eerstejaars
 
De eerste jaars leerlingen zijn momenteel gestart met hun eerste technasiumopdracht. Voor poppodium 013 dienen ze een systeem te ontwerpen waardoor bezoekers de lege glazen inleveren en waardoor de glazen weer bij de bar komen. Meteen een lastig probleem dus succes!
 


  
Tweedejaars
 
De tweedejaars zijn dit jaar begonnen met een ontwerpopdracht voor Livia. Hierbij diende ze een hulpstuk te ontwerpen voor iemand met een lichamelijke beperking. Leonie, Cas, Wirin en Anne uit B2a hebben deze regionale finale gewonnen! Super goed gedaan! 
 
IMG_1950.JPG

 
 
Momenteel zijn de tweedejaars bezig met een opdracht voor de brandweer Tilburg. Ze dienen voor ouderen een systeem te ontwerpen dat ervoor zorgt dat ze bij een branddetectie sneller gealarmeerd worden en eventueel kunnen evacueren. 
 
 
 
 

Derdejaars
 
De derde jaars zijn het jaar begonnen met een onderzoeksopdracht voor Beezzz. Hierbij dienen ze een advies te geven over het in stand houden van de bijenpopulatie rondom Tilburg. 


 
 
Momenteel zijn de derdejaars bezig met een ontwerpopdracht voor Vanderlande Industries. Ze dienen een sorteersysteem te ontwerpen dat zo energieneutraal mogelijk pakketjes sorteert. Google maar eens "vrije energie" om te zien wat voor mogelijkheden er zijn.
 
 
 
 

 
 
  
Bovenbouw 
 
De bovenbouwleerlingen zijn met projecten bezig voor Enexis en Fujifilm. De havo 5 examenkandidaten zijn dit jaar met de meesterproef bezig. Een geheel jaar werken zij aan een grote opdracht. Opdrachtgevers zijn: Vermeer Architecten, 013 poppodium en Dikkerboom betonboringen.

 
 
 

3D-printer in actie!
 
 
 De eerste voorwerpen zijn inmiddels geprint met onze 3D-printer.
Microsoft Silverlight aanschaffenMedia-webonderdeel